Press Release - YEYS 2017 school visit - Albania

This page is also available in

NXËNËSIT E SHKOLLËS SË MESME “JORDAN MISJA” DO PËRFAQËSOJNË TË RINJTË SHQIPTARË NË DHËNIEN E MENDIMIT TË TYRE PËR TË ARDHMEN E EVROPËS

 

Më 17 Mars në orën 09.00, nxënësit e shkollës së mesme “Jordan Misja” në Shkodër do të takohen me Z. Ionut Sibian, anëtar i Komitetit Ekonomik dhe Social Evropian (KESE), për t’u përgatitur për “Evropa Juaj, Fjala Juaj”(EJFJ). EJFJ është një asamble e të rinjve Evropianë, e cila mbledh së bashku 33 shkolla nga shtetet anëtare të BE-së dhe vendet kandidate, të debatojnë për të ardhmen e Evropës dhe do të zhvillohet në Komitetin Ekonomik dhe Social Evropian në Bruksel, në datat 30-31 Mars 2017.

 

 

 

 

 

Downloads

Press Release - YEYS 2017 school visit - Albania